Cineplexx organizon eventin Ladies Night me filmin Zgjoi këtë të enjte, më 28 tetor, në të dy kinematë, ku do të dhurohen shumë shpërblime në të gjitha sallat.

Për premierën e filmit vendor Zgjoi, Cineplexx organizon eventin “Ladies Night” në të dy kinematë, me shumë shpërblime nga brende të ndryshme.

Biletat për këtë event tashmë kanë dalë në shitje, dhe ato mund ti bleni çdo ditë në të dy kinematë, nga ora 14:00, ose përmes aplikacionit Cineplexx KS.

Në eventin e kinemasë në Prishtinë, do të dhurohen super-shpërblime si:

2x Microblading në vlerë prej 200€ nga BROWS BY – Fjolla

4x Gift Cards në vlerë prej 100€ nga anaderm

3x Shatira nga Art n’flok

3x Zbardhime të dhëmbëve në vlerë 120€ nga Dent MEX

2x Syze Ray-Ban dhe #Vogue nga Optika Simon

3x Vathë në vlerë prej 73€ nga Oliver Weber Prishtinë

3x Gift Cards në vlerë prej 70€ nga Levi’s Kosova

3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Ándërr Atelie

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Replay Kosovo

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Guess Kosovo

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Mango Kosovo

3x Çanta nga Carpisa kosovo

3x Lash Extensions nga Angel Studio Academy

Ndërsa në kinemanë në Prizren, do të dhurohen këto shpërblime:

3x Vathë në vlerë prej 73€ nga Oliver Weber Prishtinë

2x Depilime me laser komplet trupi në vlerë prej 89€ nga EsteMed Beauty Center

3x Frizurë dhe Grim në vlerë prej 65€ nga Anderr Atelie

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga A&M Clothes

3x Lash Extensions nga Angel Studio Academy

2x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Flutra Shoes&Bags

20 Produkte Bioblas nga KOMOT Pharm

Filmi përcjellë Fahrijen e cila është në kërkim të burrit të saj të humbur gjatë luftës në Kosovë. Ajo fillon një biznes bujqësor për ta siguruar mbijetësën e familjes së saj në një ambient tradicional patriarkal ku ambicia e saj për t’u zhvilluar nuk shihet me sy të mirë. Punët bujqësore fillojnë t’i ecin mbarë pos bletëve që janë shumë kaotike dhe agresive ndaj saj. Në rrugëtimin e saj për ta gjetur paqen me bletët, ajo fillon ta gjejë edhe paqen me veten për të jetuar në një situatë të re për të.

Biletat për këtë eventi mund t’i blini çdo ditë prej orës 14:00 në Cineplexx, ose përmes aplikacionit të cilin mund ta shkarkoni në APP Store ose në Playstore. Për më shumë rreth eventit, klikoni këtu mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.