Në rrugën e tij drejt rimëkëmbjes, Justin Bieber duket se është në gjendje të mirë shpirtërore dhe së fundmi është shfaqur në publik, që kur njoftoi për diagnostikimin me sindromën Ramsay Hunt.

Çifti, i cili kishte kaluar dy javët e mëparshme në një ishull privat në Bahamas, në mënyrë që Justin të mund të pushonte dhe të shërohej nga një çrregullim i rrallë neurologjik, u shfaq i qetë ndërsa zbarkuan në Los Angeles.

Megjithëse Justin dhe Hailey u ndalën në Sushi Park në WeHo për një kafshatë të shpejtë për të ngrënë përpara se të niseshin për në shtëpi.

Justin zbuloi së fundmi sëmundjen e tij tronditëse, duke u thënë ndjekësve në Instagram se vuante nga sindroma Ramsay Hunt, një virus që paralizoi anën e djathtë të fytyrës së tij.

Justin Bieber ndihet më mirë pas diagnostikimit me sindromën Ramsay Hunt Justin Bieber ndihet më mirë pas diagnostikimit me sindromën Ramsay Hunt

Ai u tha fansave se duhej të merrte pak kohë për t’u fokusuar në përmirësimin dhe shpjegoi se gjendja ishte arsyeja që ai duhej të humbiste shfaqjet e fundit.

Për t’u kujdesur siç duhet për trupin e tij, gjithashtu informoi njerëzit se do të anulonte një sërë shfaqjesh.

Edhe pse është ende e paqartë se sa kohë do t’i duhet këngëtarit të “Yummy” për t’u rikuperuar plotësisht, ai u shfaq i bindur se me pak pushim dhe kujdes mjekësor, gjithçka do të kthehej në normalitet.

Në faqen e tij aktualisht thuhet se turneu i tij botëror do të rifillojë më 31 korrik 2022, në Itali. /Telegrafi/