Personazhi i famshëm i Joker rikthehet në botën e filmit, këtë herë me një film mbi origjinën e tij. Për këtë film Cineplexx do organizojë eventin Premiere Night, ku do dhurohen shpërblime nga 5 brende të ndryshme.

Frymëzuar nga personazhi i famshëm i DC, filmi paraqet rrugëtimin një komediani të dështuar të quajtur Arthur Fleck, nga shkëndijat e para të çmendurisë së tij, deri te kthimi drejt botës së krimit dhe kaosit në Gotham. Filmi ka fituar çmimin e Luanit të Artë si filmi më i mirë në Festivalin e Venecias.

Përveç premierës botërore të këtij filmi, Cineplexx organizon edhe eventin Premiere Night prej orës 19:00 ku do të ketë shumë shpërblime të tjera si:
4x Gift Cards në vlerë 40€ nga Sportina
5x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga EBC Cosmetics
4x Gift Cards në vlerë prej 40€ nga Celio Kosova
2x aksesorë GUESS nga EMO
30x dhurata nga Orbico Kosova
Për më shumë Cineplexx në bashkëpunim me Raiffeisen Bank Kosova sjell një super ofertë për biletat e këtij filmi. Për çdo biletë që paguani me Gold dhe Bonus Cards, merrni 1 tjetër FALAS.

Eventi fillon prej orës 19:00, Biletat mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx. Më shumë informata rreth eventit mund t’i gjeni në webfaqën e Cineplexx.

artikull i sponsorizuar