John Travolta së fundmi ka folur për një bisedë private që kishte me djalin e tij, Ben, 10 vjeç, pas vdekjes së gruas Kelly Preston në korrik të vitit 2020.

Reklama

Aktori 67 vjeç, i ftuar në shfaqjen e re të Kevin Hart, “Hart to Heart”, këtë javë zbuloi se pas vdekjes tragjike të gruas së tij, Kelly Preston, ai u detyrua të ketë një bisedë emocionale për vdekjen me djalin e tij, Ben, 10 vjeç.

“Ai më tha një herë, “Pasi nëna ndërroi jetë, kam frikë se do të shkosh”, i tha John Kevin. “Unë thashë, “Epo, është një gjë shumë e ndryshme. “Dhe unë kalova nëpër dallimet në lidhje me jetëgjatësinë time dhe jetën e saj të kufizuar”.

Reklama

John Travolta dhe Ben (Foto: MEGA)

Reklama

“Unë i thashë, “Por ti e di, Ben … ti gjithmonë e do të vërtetën dhe unë do të të them të vërtetën për jetën. Askush nuk e di se kur do të shkojnë apo kur do të qëndrojnë. Vëllai juaj [Jett] u largua në moshën 16 vjeçe. Shumë i ri. Nëna juaj u largua në moshën 57 vjeçe.
Ishte shumë e re. Por kush do të thotë? Mund të vdes nesër. Ju mund të. Çdokush mund. Pra, le ta shikojmë atë si pjesë të jetës. Ju nuk e dini saktësisht. Thjesht bëni më të mirën tuaj në përpjekjen për të jetuar sa më gjatë që mundeni”, kujton John.

Të gjitha lajmet nga John Travolta Të gjitha lajmet nga John Travolta
Reklama

Kelly, me të cilën John ishte martuar që nga viti 1991, humbi betejën e saj me kancerin e gjirit në moshën 57 vjeçe në korrik të vitit të kaluar.

Reklama

John Travolta dhe Kelly Preston (Foto: Shutterstock)

Së bashku me Ben, John dhe Kelly ndajnë tre fëmijë së bashku – para se Ben të lindte, Kelly dhe John mirëpritën vajzën Ella Bleu, 21 vjeçe, dhe djali Jett.

Fatkeqësisht, Jett vdiq në moshën 16 vjeçare në 2009. /Telegrafi/