LAJMI I FUNDIT:

Hej ti, mos kërko më shumë – konkurse të reja janë hapur në Telegrafi Jobs

Hej ti, mos kërko më shumë – konkurse të reja janë hapur në Telegrafi Jobs

Telegrafi Jobs, platforma më e mire e ofertave për punë në Kosovë dhe në rajon, është krijuar me idenë për të thyer kufijtë dhe për të mundësuar ngritjen e talentit në mënyrë globale. Aktualisht, në platformën tonë janë publikuar disa konkurse të reja për të gjithë ata që janë të gatshëm ta zgjerojnë horizontin e tyre professional dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre.  

Trajnim për Bazat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore – staffiX  

Kompania staffiX organizon trajnimin e radhës në muajin Shkurt për Bazat e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore – HR1. Ky trajnim mundëson njohuritë rreth procedurave, specifikave, shkathtësive dhe aspektit ligjor në fushën e Burimeve Njerëzore. Ky trajnim është i dedikuar për të gjithë ata që punojnë në fushën e Burimeve Njerëzore dhe synojnë të avancojnë në karrierë. 

Afati i fundit për aplikim është 18/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Full Stack Developer Java (German&English) – mid level – Borek Solutions  

Borek Solutions është në kërkim të një Full Stack Developer me gjuhët Gjermane dhe Angleze. Kompania ofron mundësinë për rritje të shpejtë të karrierës dhe punë në një kompani ndërkombëtare. Aplikimi është i hapur për të gjithë kandidatët me përvojë në fushën e zhvillimit të software. 

Afati i fundit për aplikim është 07/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

UX/UI Dizajner, Front-End, Marketing – Front 

Institucioni “ATD”, në Prishtinë, ka publikuar konkurs për pozitat: UX/UI Dizajner, Front-End dhe Marketing/Administrat. Kandidatët duhet të kenë përvojë relevante në pozicionet e cekura dhe të jenë gati të punojnë në një mjedis dinamik dhe të sfidueshëm.  

Afati i fundit për aplikim është 15/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Telegrafi Jobs është platforma juaj për të gjetur punën e duhur. Ne ofrojmë mundësi punësimi në kompani prestigjioze lokale dhe ndërkombëtare. Platformat tona përditësohen vazhdimisht me oferta të reja, dhe aplikimi është i hapur për të gjithë që janë në kërkim të një pune të re.  

Për më shumë informacione vizitoni: 

Facebook: Telegrafi Jobs 

Instagram: telegrafi.jobs 

Email: jobs@telegrafi.com  

Web: https://jobs.telegrafi.com/ 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Fitoni dhurata ekskluzive nga Samsung në foleja.com

Fitoni dhurata ekskluzive nga Samsung në foleja.com

Foleja
3, 2, 1 - Volvo gati për ty!

3, 2, 1 - Volvo gati për ty!

Volvo Kosova
Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Kush t’rahaton me punë përveçse Telegrafi Jobs?

Ekonomi
Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Gjykata Komerciale e hedh poshtë propozimin për pezullim të procedurës përmbarimore ndaj Telekomit

Ekonomi
Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Agjencia e Ushqimit del me sqarime lidhur me cilësinë e mishit në Kosovë

Ekonomi
Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

Arianit Koci paralajmëron vizita në Japoni e Afganistan, teston fillimisht internetin e 99esim.com në Greqi

99esim.com
Kalo në kategori