0Shares

Transit Club KS është një vend i ri në Pejë, zbavitës dhe bar që shërben pije alkoolike dhe joalkoolike që zakonisht vepron vonë natë nga ora 22:00 – 04:00.

Një klub nate si Transit Club KS në përgjithësi dallon nga baret apo tavernat e rregullta me përfshirjen e një skene për muzikë live, një ose më shumë fusha për valle dhe një kabinë DJ, ku luan muzikë të regjistruar komerciale të hiteve të fundit dhe ku atmosfera dhe ndriçimi i dritave dhe vizualizimeve të ndryshme të përgatitura enkas për llojin e biznesit të punës e përcjellin çdo moment gjatë natës.

HEY A E DIN SE ÇKA PO VJEN… DIÇKA QË KURRË NUK FLEN… DIÇKA QË KA ME KON HIT… E QË OSHT N’TRANZIT

Një dallim tjetër është se shumë bare dhe bare sportive synojnë një treg masiv, Transit Club KS zakonisht synon një treg të ngrohtë të muzikës dhe entuziastëve të vallëzimit dhe klubeve.

Natyra luksoze e klubit të natës Transit Club KS mund të shihet në përfshirjen e tri zonave VIP dhe pjesëve tjera për publikun dhe klientët nga mbarë Kosova dhe më gjerë, për pjesën e personave të famshëm dhe për mysafirët e tyre specialë.

Klubi i luksit Transit Club KS do të hapet së shpejti…

REZERVIMET
Për të gjitha rezervimet dhe hartën e brendshme të pjesëve të cilat janë të ndara për rezervim mund të kontaktoni në numrat e telefonit të Transit Club KS që gjenden ne panelin e dedikuar nga Facebooku në ballinën e faqes zyrtare.

HYRJA E RREGULLT DHE VIP
Transit Club KS është kujdesur edhe për hyrjet në brendësi të lokalit në dy mënyra: HYRJA E RREGULLT e cila hyrje do të përdoret për të gjithë klientët si dhe HYRJA VIP e cila caktohet në bazë të rezervimeve të VIP vizitës në Transit Club KS.

SIGURIMI DHE PARKINGU
Transit Club KS ka sigurimin profesional të kontraktuar që do të përkujdesen për çdo detaj të sigurisë suaj dhe pjesën e vet në pronësi të rrethuar me ndriçim dhe nën vëzhgimin e kamerave në të cilën mund të futen deri në 400 vetura të klientëve të Transit Club KS dhe me përcjellje të sigurimit që veturat tuaja të jenë sa më të sigurta gjatë zbavitjes suaj brenda lokalit.

TAXI:
Transit Club KS po ashtu ka marrëveshje edhe me taksitë lokalë të qytetit të Pejës, ku me çmime speciale ju mund të udhëtoni nga të gjitha pjesët e qytetit të Pejës deri në lokacionin e Transit Club KS.

USHQIMI:
Brenda oborrit të Transit Club KS, ju po ashtu mund të gjeni edhe pjesën speciale të ushqimit në orët e vona të servuar nga FAST FOOD-i më i njohur në Pejë, SAYONARA.

RRJETET SOCIALE DHE INFORMUESE
Për të gjitha evenimentet dhe organizimet të cilat do të bëhen ne Transit Club KS do të jeni të informuar përmes rrjeteve sociale dhe kampanjave të ndryshme nga Transit Club KS.

Facebook: Transit Club KS
Instagram: transitclub

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)