Halsey dëshironte të ndryshonte diçka të vetja dhe kjo erdhi me ndërrimin e emrit të saj.

Në një intervistë të dhënë për Cosmpolitan, këngëtarja 26 vjeçare, e cila ka lindur si Ashley Nicolette Frangipane – ka folur haptazi për ngritjen në famë dhe përse vendosi të ndryshonte emrin skenik.

“Njerëzit dëgjojnë për mua dhe ata duan të pikturojnë historinë time si një përrallë e leckave të pasura, por kjo nuk është e vërtetë. Ishte një proces shumë i ngadaltë dhe i dhimbshëm”, shpjegoi ajo. “Kur e shoh përsëri, jam shumë krenare për atë vajzë adoleshente. Unë nuk njihja askënd në industrinë e muzikës. Unë isha nga New Jersey. Unë nuk kisha para, dhe nuk kishte asnjë mënyrë që të shkoja në kolegj”.

Halsey (Foto: Shutterstock)

Halsey shtoi se e kuptoi herët që ëndrrat e saj ishin ‘deri tani të marra’ dhe ajo kishte ‘largpamësi të dinte që të jesh unë nuk ishte e mjaftueshme’.

“Unë duhej të bëhesha dikush tjetër. Në atë kohë, ndjeva që Ashley nuk e meritonte të ishte e famshme dhe e suksesshme sepse nuk ishte aq e veçantë, por nëse unë do ta bëja Halsey, ndoshta ajo mund të ishte”, vazhdoi ajo.

Të gjitha lajmet nga Halsey Të gjitha lajmet nga Halsey

“Ndryshimi i emrit tim më dha mundësinë për të krijuar një personazh të ri që nuk ishte i lidhur me pritjet që kisha për veten time ose kufizimet që të tjerët më vunë për shkak të edukimit tim ose situatës sime socio-ekonomike”, shtoi ajo.

“Unë krijova një person, dhe ajo mund të bënte gjithçka. Nuk kishte asnjë mënyrë që Ashley të bëhej mbret, por unë bëra një emër të ri për veten time dhe e çova atë në lartësi paranormale, të mbinatyrshme”.

Halsey (Foto: Instagram)

Halsey momentalisht është një nga femrat më të suksesshme në industrinë e muzikës në botë me një stil të veçantë si në interpretim e po ashtu edhe në dukje. /Telegrafi/