Policia njofton se një person ka raportuar se derisa ishte duke rrënuar shtëpinë me një ekskavator ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes.

Njësiti përkatës policor ka siguruar vendin e ngjarjes derisa njësiti për deminim i FSK-së ka bërë tërheqjen e mjetit në mënyrë të sigurt dhe pa incidente.