Aktorët meshkuj të Hollywoodit janë të bukur, të suksesshëm dhe të famshëm.

Ndonjëherë ata janë djemtë e mirë të familjes, dhe shumë prej tyre mbeten beqarë të ligjshëm.

Shumë herë duket sikur aktorët e Hollywoodit bëhen gjithnjë e më tërheqës me kalimin e kohës.

Tridhjetegjashtë të famshmit që kanë ngjashmëri "të frikshme" mes vete Tridhjetegjashtë të famshmit që kanë ngjashmëri "të frikshme" mes vete

Le të shohim fotot e tyre të vjetra dhe t’i krahasojmë ato me fotografitë e tyre të sotme.

Bright Side ka mbledhur 16 meshkujt më të atraktivë të Hollywoodit të cilët po bëhen edhe më sharmantë me kalimin e viteve.

Shpresojmë që aktorët tuaj të preferuar të jenë pjesë e kësaj liste.  /Telegrafi/

George Clooney

Keanu Reeves

Ryan Reynolds

Nikolaj Coster-Waldau

Tom Hardy

Brad Pitt

Leonardo DiCaprio

Javier Bardem

Jude Law

Justin Timberlake

Ryan Gosling

James Franco

Bradley Cooper

Matt Damon

Hugh Jackman

Jeffrey Dean Morgan