Këtë fundjavë, në Cineplexx mund t’i shikoni disa nga premierat më të fundit botërore.

Vikendi është kohë që më së miri kalohet duke shikuar filma, dhe ku t’i shikosh filmat më të rinjë dhe më mirë se në Cineplexx. Këtë vikend, në kinemanë në Prishtinë dhe Prizren mund t’i shikoni 10 filma të ndryshëm, të cilët shfaqen në orare të ndryshme nga ora 12:00 deri në ora 22:00 në kinemanë në Prishtinë dhe në Prizren.

Top 3 filmat të cilët mund t’i shikoni këtë fundjavë në Cineplexx janë:

1) Tom and Jerry

Dy personazhet më të dashur të fëmijërisë tonë, rikthehen në një film i cili zbulon se si Tom dhe Jerry takohen dhe formojnë rivalitetin e tyre.

2) Soul

Një muzikant që ka humbur pasionin e tij për muzikë transportohet nga trupi i tij dhe duhet të gjejë rrugën e kthimit me ndihmën e një shpirti të një foshnje që mëson për veten e saj.

3) Greenland

Një familje lufton për mbijetesë përballë një katastrofe natyrore kataklizmike. Një film me aktorë të njohur si Gerard Butler dhe Moren Baccarin.

Përveç këtyre tre filmave, në të dy kinematë po shfaqen filmat Monster Hunter, Horizon Line, The Little Things, Ava, Songbird, ndërsa nga filmat familjarë po shfaqet ende Fantastic Return to Oz.

Kinemaja në Prishtinë dhe Prizren, nis punën nga ora 12:00, ndërsa për të gjithë filmat që po shfaqen dhe oraret e shfaqjeve mund t’i gjeni në linkun KËTU.