Fermerët përgjatë Mbretërisë së Bashkuar duket se bëjnë më shumë seks sesa personat e çdo profesioni tjetër.

Studimi i ri, i kryer nga kompania “LELO UK”, ka zbuluar se 33% e fermerëve bëjnë seks të paktën një herë në ditë, transmeton Telegrafi.

Sipas hulumtimeve, kjo është më shpesh sesa ajo se sa shpesh bëjnë seks doktorët, arkitektët, avokatët apo frizerët.

Jo vetëm se fermerët kryesojnë listën e profesioneve që bëjnë më së shpeshti seks, por ata edhe e vlerësojnë veten me nota shumë të larta në dhomë të fjetjes.

67% e fermerëve kanë pohuar se janë të “mahnitshëm” në seks, krahasuar me 63% të doktorëve, 43% të arkitektëve dhe 40% të gazetarëve që kanë deklaruar njësoj.

Gjithashtu shumica e fermerëve kanë pohuar se asnjëherë nuk e aktrojnë orgazmën. /Telegrafi/