Kompania Panenka së bashku me agjencinë ‘We are Xuxa’ e ka filluar një projekt të jashtëzakonshëm.

Fanellat e vjetra të tri klubeve të mëdha spanjolle, janë duke u shndërruar në pizhame për fëmijët e sëmurë në spitale.

Ideja për këtë projekt ka ardhur nga ‘We are Xuxa’ me udhëheqës Diego Lauton, Irene Labat dhe Fede Botella.

“Jemi të obliguar që ta bëjmë këtë iniciativë të mundshme”, thuhet nga agjencia.

Ka qenë magazina e futbollit spanjoll që  ka publikuar këtë lajm në faqen e tyre zyrtare.

Pasi që e kanë bërë të mundur dhe fanellat e kthyera në pizhame janë dorëzuar në spitalin San Rafael, thuhet se përshtypja e parë ka qenë e jashtëzakonshme.

Nisma është pritur shumë mirë nga fansat dhe përdoruesit e rrjeteve sociale, që sipas tyre kjo kauzë është e jashtëzakonshëm. /Telegrafi/