Shumë personazhe të famshëm viteve të fundit janë bërë prindër për herë të parë.

Kim Kardashian, Kylie Jenner dhe Kourtney Kardashian janë tro motrat e famshme që vetëm përbrenda këtij viti u bënë nëna për herë të parë.

Ata rrëmbejnë vëmendje sapo që jepet lajmi se janë bërë prindër për herë të parë.

Kourtney Kardashian pozon nudo në ditëlindjen e saj të 39-të, nëna e tre fëmijëve rrëmben vëmendjen me linjat Kourtney Kardashian pozon nudo në ditëlindjen e saj të 39-të, nëna e tre fëmijëve rrëmben vëmendjen me linjat

Kureshtja më e madhe zgjohet për emrat e fëmijëve të tyre, që shpesh janë të çuditshëm.

Çifti Kim Kardashian kanë pagëzuar vajzën e tyre me emrin North West, që në shqip përkthehet veri-perëndim, teksa vajzën tjetër e kanë pagëzuar me emrin Chicago.

Në vazhdim, ju sjellim 18 emrat e çuditshëm të fëmijëve të të famshmëve. /Telegrafi/

Emri i vajzës së Kylie Jenner: Stormi (Stuhi) Webster.

Chicago West, emri i vajzës së Kim dhe Kanye.

Daye Colmic Lake (Liqeni Daye Colmic), djali i Jennifer Metcalfe.

Sir (Zotëri) dhe Rumi Carter, binjakët e Beyonce dhe Jay Z.

Bear (Ari) Payne, djali i Cheryl dhe Liam.

Saint (Shenjt) West, North (Veri) West, emrat e dy fëmijëve të tjerë të Kim dhe Kanye.

Tu Morrow (Nesër), vajza e aktorit Rob Morrow.

Jermajesty Jackson, djali i Jermaine Jackson.

Blue Ivy Carter, vajza e Beyonce dhe Jay Z.

Rocky (I gurtë) dhe Sticker (Afishe), dy djemtë e Nicola McLean dhe futbollistit Tom Williams.

Djali i Barbara Harshey në fillim quhej “Free” (I lirë), derisa ai e ndryshoi vetë në “Tom”.

Denim dhe Diezel, dy djemtë e Toni Braxton.

Cash (Kesh) dhe London (Londër), dy djemtë e muzikantit Slash.

Poppy Honey (Mjaltë), Daisy (Margaritë) Boo, Petal Blossom (Lulëzim Petalesh), Buddy Bear (Mik Ari) dhe River Rocket (Raketë Lumi); pesë fëmijët e Jamie Oliver.

Pilot Inspektor dhe Casper Lee, dy djemtë e aktorit Jason Lee.

Apple (Mollë), vajza e Gwyneth Paltrow dhe Chris Martin.

Bronx Mowgli, djali i Ashlee Simpson dhe Pete Wentz.

Buebell Madonna (Madonna Zileblu), vajza e Geri Horner.