Barcelona dhe Real Madrid do të takohen nesër në kuadër të La Ligas.

Padyshim që ballafaqimi më i fortë në botën e futbollit është mes këtyre dy ekipeve dhe është e natyrshme që tërheq për vete edhe shumë yje botërore të artit dhe kulturës.

Ndeshja e cila do të zhvillohet në stadiumin ‘Nou Camp’, do ta përcjellin edhe disa prej VIP-ave botëror të cilët janë fans të njërit apo tjetrit klub.

Telegrafi ju sjell disa prej tyre përmes fotografive.

lopezz

Real Madrid: Jennifer Lopez

Barça: Bill Gates

Barcelona: Bill Gates

Real Madrid: Sylvester Stallone

Real Madrid: Sylvester Stallone

Barcelona: Kobe Byrant

Barcelona: Kobe Bryant

enrique

Real Madrid: Enrique Iglesias

Barcelona: Magic Johnson

Barcelona: Magic Johnson

Real Madrid: Placido Domingo

Real Madrid: Placido Domingo

Barcelona: Arnold Schwarzenegger

Barcelona: Arnold Schwarzenegger

Real Madrid: Russell Crowe

Real Madrid: Russell Crowe

Barcelona: Shakira

Barcelona: Shakira