Një ndër ekipet më të mira të Call of Duty ka zgjeruar partneritetin e tyre në eSports.

Reklama

Ekipi Atlanta FaZe njoftoi sot (e mërkurë) partneritete të reja me kompanitë SteelSeries dhe KontrolFreek, që i bashkohen skuadrës si partnerët e saj zyrtarë ekskluzivë të kufjeve dhe thumbstick.

Atlanta FaZe do të garojë në ngjarjet e Call of Duty duke përdorur kufjet ArticPro + GameDAC dhe Arctis Pro Wireless të SteelSeries, si dhe shkopinjtë e performancës së kompanisë KontrolFreek.

James Crowder, trajneri kryesor i Atlanta FaZe komentoi rreth partneritetit: “Ne jemi të ngazëllyer për t’u lidhur me SteelSeries dhe KontrolFreek, dy marka ikonike me një ton histori të pasur në esports dhe lojëra dhe ato vazhdimisht i shtyjnë kufijtë e inovacionit për lojtarët.

Reklama
Reklama

Nuk është sekret që SteelSeries krijon audion më të mirë në lojëra dhe sporte elektronike dhe lojtarët tanë kanë fituar kampionate të shumta duke përdorur Thumbsticks KontrolFreek Performance gjatë viteve, kështu që ne e dinim se donim të ishim pjesë e familjeve SteelSeries dhe KontrolFreek”. /Telegrafi/