Është e mundur që vetëm Jackie Chan mund të thotë se ai ka bërë të gjitha skenat e rrezikshme në filmat e tij personalisht.

Yjet e tjerë të filmit, madje edhe ata që janë të fortë dhe të patrembur si Chris Hemsworth ose Dwayne “The Rock” Johnson, shpesh përdorin xhirimin e skenave dyshe, ku persona të tjerë zëvendësojnë në pjesën që aktori duhet të luajë.

Njëzetë filmat që çdo grua duhet t'i shikojë (Foto) Njëzetë filmat që çdo grua duhet t'i shikojë (Foto)

Bright Side krijoi një përzgjedhje prej 12 aktorëve dhe skenave që ata i xhiruan për herë të dytë, me aktorë zëvendësuesë.

Këta janë njerëzit që rrezikojnë jetën e tyre ose të zhvishen para kamerës për kolegët e tyre të famshëm.

12. Chris Hemsworth dhe Bobby Holland Hanton

Chris Hemsworth u zëvendësua nga Bobby Holland Hanton, i cili përsëriti marifetin e aktorit në filmin “Thor”, duke u stërvitur 18 orë në javë.

11. Chris Pratt dhe Tony McFarr

Here's a better view.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on Jun 16, 2016 at 5:14pm PDT

Duket se Tony  McFarr dhe Chris Pratt e gjetën njëri-tjetrin. Toni zëvendësoi Chrisin në të gjitha filmat e tij të fundit, duke përfshirë “Guardions of Galaxy”, “Jurassic World” dhe “Passengers”.

10. Johnny Depp dhe Theo Kypri

Është qesharake që Xhoni i vërtetë po përgatitet të kërcejë në të majtë, por Theo Kypri (në të djathtë) është në të vërtetë një kërcimtari. Kjo ndodhi gjatë prodhimit të “The Tourist”.

9. Natalie Portman dhe Sarah Lane

Natalie Portman duhej të humbiste 20 kilogramë dhe të mësonte se si të kërcente balet për Black Swan. Megjithatë, lëvizjet më të vështira të vallëzimit iu besuan balerinës profesionale Sarah Lane.

8. Tom Cruise dhe Michael McIntyre

Në “Knight and Day (2010)”, skenat më të rrezikshme nuk janë bërë nga Tom Cruise, por nga aktori zëvendësues, Michael McIntyre, i cili është një komedian i famshëm në Mbretërinë e Bashkuar gjithashtu.

7. Dwayne “Rock” Johnson dhe Tanoai Reed

Edhe atletë të tillë si Dwayne Johnson ndonjëherë kanë nevojë për një person tjetër që të xhirojë skenën e tij. Gjatë “Pain & Gain (2013)”, zëvendësuesi i tij ishte kushëriri i tij Tanoai Reed.

6. Penelope dhe Monica Cruz

Për çfarë tjetër janë motrat? Mónica duhej të luante në skenën e dyfishtë për motrën e saj Penélope gjatë “Pirates of the Caribbean: In Tides Stranger” kur kjo e fundit ishte shtatzënë.

5. Tom Hardy dhe Jacob Tomuri

With my One and t'Other. On Set Legend #stuntdouble

A post shared by Jacob Tomuri (@jaketomuri) on Jun 24, 2014 at 2:56pm PDT

Si dy pika uji aktorët që luajtën në filmin “Legend”.

4. Margot Robbie dhe Ingrid Kleinig

Ka edhe gra në këtë profesion. Për shembull, Ingrid Kleinig ‘u dyfishua’ për Margot Robbie gjatë ‘Skuadrës Suicid’e dhe ‘The Legend of Tarzan’.

3. Angelina Jolie dhe Eunice Huthart

Eunice Huthart nuk është vetëm zëvendësuesi i përhershëm për Angelina Jolien, por edhe shoku i saj i ngushtë dhe madje edhe ndrikulli për një nga fëmijët e saj.

2. Jennifer Lopez dhe Vanessa Vander Pluym

Vanessa Vander Pluym (në të djathtë), bëri të gjitha skenat për Jennifer Lopezin në serinë televizive “Shades of Blue”.

1. Lucy Lawless dhe Zow Bell

A ju kujtohet seri e famshme televizive “Xena: Princesha e luftëtarit”? Epo, Lucy nuk i bëri të gjitha skenat vetëm. Ishte Zow, një grua zëvendësuese nga Zelanda e Re. Ajo është gjithashtu një aktore, dhe ju mund ta shihni atë në “Grindhouse” të Tarantinos, “Django Unchained”, dhe “Eight Hateful”. /Telegrafi/