Ndryshimet janë normale dhe madje të domosdoshme për aktorët dhe këngëtarët që kërkojnë gjithmonë diçka të re.

Por, ndonjëherë shndërrimet që njerëzit e famshëm kanë bërë janë aq mahnitëse sa është vërtet e vështirë t’i njohësh ata në fotot e tyre të vjetra.

Sara Rue, Kelly Osbourne, Rose McGowan dhe Ben Affleck – janë vetëm disa prej të famshmëve që do t’ju befasojnë me fotografitë e tyre “atëherë dhe tani” të vendosura njëra krah tjetrës.

Ne kemi ndjerë një dëshirë të fortë për t’u zhytur në albumet tona të vjetra të fotografive në Bright Side kur i pamë yjet para dhe pas kolazheve, dhe ne mezi po presim t’i tregojmë ato.

Robert Downey Jr.: 1985 dhe 2017

Jennifer Lopez: 1997 dhe 2017

Drew Barrymore: 1993 dhe 2018

Sarah Jessica Parker: 1980 dhe 2019

Rihanna: 2005 dhe 2019

Mickey Rourke: 1988 dhe 2018

Kirstie Alley: 1982 dhe 2019

Britney Spears: 1998 dhe 2019

Rose McGowan: 2005 dhe 2019

Katy Perry: 2008 dhe 2018

Ben Affleck: 1997 dhe 2017

Scarlett Johansson: 2000’s dhe 2019

Mariah Carey: 1997 dhe 2018

Johnny Depp: 1995 dhe 2019

Renee Zellweger: 2004 dhe 2019

Kelly Osbourne: 2002 dhe 2019

Sara Rue: 2000 dhe 2005

/Telegrafi/