Çdo produkt që kemi paraqitur është zgjedhur në mënyrë të pavarur dhe rishikuar nga ekipi ynë editorial, sipas People.

Femrat – dëgjoni goditjet e tyre! Muzika më e mirë në të gjithë bordin në vitin 2019 erdhi nga femrat.

Më poshtë janë dhjetë albumet më të mira të këtij viti:

1. Ariana Grande, thank u, next

2. Lizzo, Cuz I Love You

3. Taylor Swift, Lover

4. Billie Eilish, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

5. Lana Del Rey, Norman F— Rockwell

6. Beyoncé, Homecoming: The Live Album

7. Maren Morris, GIRL

8. Ari Lennox, Shea Butter Baby

Reklama

9. Carly Rae Jepsen, Dedicated

10. Brittany Howard, Jaime

/Telegrafi/