Daniel Craig do ta luajë James Bondin edhe në një film tjetër dhe pastaj do të largohet nga roli, ndërsa ka kohë që po qarkullojnë emrat e yjeve që mund ta luajnë agjentin sekret.

Aktori anglez do të paraqitet për herë të fundit si Bondi në filmin që është caktuar të jepet premierë më 8 nëntor 2019.

Ka kohë që po qarkullojnë emrat e yjeve që mund ta zënë vendin e tij, ndërsa ka pasur propozime që në filmin e radhës, ‘007’ të portretizohet nga një femër.

Charlize Theron

(Foto: Getty Images)

Jessica Chastain

(Foto: Getty Images)

Jennifer Lawrence

(Foto: Getty Images)

Nicole Kidman

(Foto: Getty Images)

Angelina Jolie

Scarlett Johansson

Uma Thurman

(Foto: Getty Images)

Zoe Saldana

Reklama

(Foto: Getty Images)

Gal Gadot

(Foto: Getty Images)

Alicia Vikander

(Foto: Getty Images)

/Telegrafi/