Clint Eastwood mund të ndihet krenar me në sondazh të organizuar në mediat online.

Sipas anketës së ueb-faqes së njohur “Ranker”, treguan se aktori i hollivudian është aktori më i hijshëm i të gjitha kohërave.

Aktori 87-vjeçar është në krye të listës falë paraqitjeve të paharrueshme në shumë, të cilat lehtësisht mund të kujtohen.

Producenti, regjisori dhe skenaristi Eastwodd gjatë karrierës në botën e industrisë së filmave ka fituar katër Oscar.

Në pozitën e dytë e ka gjetur veten aktori Tom Hanks, i cili pasohet prej Steve McQueen. Interesante është se në dhjetë pozitat e para nuk gjendet George Clooney, i cili për shumë vite ishte në qendrën e vëmendjes së femrave. /Telegrafi/

Reklama

Lista prej 10 të aktorëve “më të bukur” duket kështu:

Reklama

1. Clint Eastwood


2. Tom Hanks


3. Steve McQueen


4. Paul Newman


5. James Dean


6. Jack Nicholson


7. Sean Connery


8. Harrison Ford


9. Robert De Niro


10. John Wayne

Actor John Wayne during filming of western movie “The Undefeated.”