0Shares

Rëndom jemi mësuar që në vendin tonë të performojnë disa prej superyjeve të muzikës elektronike.

Dhe, tradita e serisë së muzikës elektronike në Zone Club do të vazhdojë.

Klubi më i madh i natës në Kosovë ka vendosur që të gëzojë adhuruesit e vet me performanca të tri prej DJ-ve më të mirë në botë të muzikës elektronike, në netë spektakolare që pritet të ndodhin pikërisht në kryeqytet.

Zone ka vendosur që disa prej DJ-ve më të mirë në botë të muzikës elektronike t’i vë në votim për adhuruesit e këtij zhanri në Kosovë, në mënyrë që ata të zgjedhin të preferuarit e tyre për performim.

Kështu, klubi më i madh i natës në Kosovë i jep qasje direkte adhuruesve që të vendosin për shijen e tyre.

Deri tash më i votuari del të jetë Sven Bath, pasuar nga Ben Klock dhe Tale of Us.

Mbetet të shihet se si do të mbarojnë këto votime dhe kush prej këtyre yjeve do të performojnë në Kosovë, kurse zgjedhja u mbetet vet adhuruesve të kësaj muzike në vendin tonë. /Telegrafi/

Votoni për DJ tuajin të preferuar për të performuar në Kosovë duke klikuar këtu. 

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)