Britanikët kanë votuar që të braktisin Bashkimin Evropian.

Tashmë mediat botërore kanë raportuar se disa prej top klubeve angleze do të duhet të largojnë futbollistë.

E gjithë kjo shkaku që UEFA nuk lejon më shumë se tre lojtarë joevropian në një ekip evropian, transmeton Telegrafi.

Si shkak i kësaj rregullore ekipet si Chelsea, Manchester United, Manchester City dhe Arsenal pritet të dëmtohen më shumë nëse zbatohet rregulla e UEFA-s.

Më poshtë gjendet një formacion me 11 lojtarë më të mirë që mund të braktisin Ligën Premier. /Telegrafi/

ekipi