Një prej dysheve më të suksesshme shqiptare të kohëve të fundit kanë sjell edhe një bashkëpunim të ri.

Bëhet fjalë për këngëtarin Azet dhe mikun e ngushtë të tij, Zuna, të cilët kanë publikuar këngën më të re për fansat.

“Kamehameha”, titullohet kënga më e re e tyre, të cilën e kanë shoqëruar edhe me një video mjaft të bukur.

Pos që është një personazh i animuar titulli i këngës gjithashtu në gjuhën japoneze do të thotë “i vetmuar” ose “i veçuar”.

Kujtojmë se këngëtarët javë më parë sollën këngën “Fragen”, e cila u mirëprit prej adhuruesve të tyre.

Azet performon në koncertin më të madh deri tani para 17 mijë adhuruesve në Berlin Azet performon në koncertin më të madh deri tani para 17 mijë adhuruesve në Berlin

Dyshja është duke punuar ndaras edhe në sjelljen e këngëve të reja që do t’i publikojnë gjatë muajve në vijim. /Telegrafi/