Ilusrtuesi Andrew Tarusov vizaton karakteret e famshme të filmave të animuar në një stil krejt ndryshe.

Në veprat e tij, artisti mban imazhet origjinale të personazheve, duke i kthyer ato në bukuroshe ‘të nxehta’, të cilat duket se janë gati për të pozuar për një revistë mode.

Dymbëdhjetë zërat e të famshmëve që 'fshihen' prapa karikaturave tona të preferuara Dymbëdhjetë zërat e të famshmëve që 'fshihen' prapa karikaturave tona të preferuara

Bright Side ka mbledhur ilustrimet më të spikatura, e që është e sigurt se pasi t’i shihni njëherë, do kërkoni t’i shihni përsëri.

Shumica prej tyre janë edhe personazhe negative, por që në këtë këndvështrim, ato arrijnë të marrin vëmendjen e çdokujt që ka parë këta filma. /Telegrafi/

Shtriga nga filmi “Bukuroshja e fjetur”

Ursula nga filmi “Sirena e vogël 1”

Princesha Merida nga filmi i animuar “Guximtarja”

Princeshë Jasmina nga filmi “Aladini”

Mbretëresha-shtrrigë nga filmi “Borëbardha”

Zana Trili nga filmi i animuar “Piter Pan”

Cruella De Vil nga filmi “1001 dalmatët”

Bella nga filmi “E bukura dhe bisha”