David Haye kishte fituar rimeçin me Tony Bellew për 17 dhjetor, por ky meç nuk do të mbahet pasi që boksieri sfidues ka pësuar dëmtim.

Haye ka pasur problem në ditët e fundit, ku krahu i tij ndjen dhembje dhe nuk do të jetë 100 për qind.

Bellew dhe Haye kanë pasur të takohen me 17 dhjetor, pasi në meçin e zhvilluar në mars të këtij viti, kishte fituar Bellew.

Por ky meç pritet që të përsëritet në vitin e ardhshëm, pikërisht në muajin mars.

Haye kishte pësuar një dëmtim të madh në ndeshjen e parë duke e lënduar ‘Thembrën e Akilit’,  ku në fund pësoi humbje.

Belleë mund të përballet me boksierin e njohur Joseph Parker. /Telegrafi/