Tony Bellew

Tony Bellew

Anthony Lewis Bellew është boksier profesionist britanik. Ai e ka mbajtur titullin WBC në kategorinë e peshave të mesme nga viti 2016 deri në vitin 2017 dhe më herët ka qenë kampion britanik në peshat e lehta (në periudhën 2010-2014), si edhe kampion evropian në peshat e mesme (në periudhën 2015-2016).

Si amator, Bellew është shpallur tri herë kampion ABA në kategorinë e peshave të rënda.

Ai e ka provuar veten edhe si aktor duke debutuar në dramën sportive të vitit 2015, “Creed”, që është një vazhdimësi e filmave për Rocky Balboan.

46 Artikuj
LAJMET NGA "Tony Bellew"