LAJMI I FUNDIT:

AJO ËNDËRR QË …

AJO ËNDËRR QË …

Poezi nga: Olav Hakonson Hauge
Përktheu: Maksim Rakipaj

Është ajo ëndërr që mbajmë me vete
të ndodhë një mrekulli
që presim
të hapet moti,
të hapet zemra,
të hapet portat,
të hapen malet
të shpërthejnë burimet
të hapet ëndrra
dhe një mëngjez të hyjmë
në gjirin që s’e njihnim.

Në trend Kultura

Më shumë
DUA MË FORT

DUA MË FORT

Poezi
Kryerja e haxhit nga shqiptarët e Kosovës gjatë periudhës osmane

Kryerja e haxhit nga shqiptarët e Kosovës gjatë periudhës osmane

Kulture
Esat Pasha kishte parfum me emër të tij: Formula sekrete e princit të Skënderbeut!

Esat Pasha kishte parfum me emër të tij: Formula sekrete e princit të Skënderbeut!

KUSH

KUSH

PUTHJA

PUTHJA

Kompleksi i Prometeut

Kompleksi i Prometeut

Kulture
Kalo në kategori