LAJMI I FUNDIT:

Afaristi Ramiz Kelmendi njofton se ua ka rritur pagat të gjithë punëtorëve në kompaninë e tij

Afaristi Ramiz Kelmendi njofton se ua ka rritur pagat të gjithë punëtorëve në kompaninë e tij

Afaristi Ramiz Kelmendi ka njoftuar se nga ky muaj punëtorët në kompaninë “Elkos Group” do ta marrin pagën me rritje nga 8 për qind deri në 10 për qind.

Reklama

Rritja të cilën e ka aplikuar, Kelmendi thotë se e ka koston e 947 mijë eurove.

Ai me anë të një shkrimi në Facebook është shprehur i bindur se kjo rritje sadopak do zbusë rritjen e çmimeve.

“Jam i lumtur që ‘Elkos Group’ nga ky muaj ka realizuar rritjen e pagave për të gjithë të punësuarit, përfshirë edhe disa nivelizime dhe barazime në përqindje nga 8 për qind deri 10 për qind. Me këtë rast së pari i falënderojë familjarët koleg, stafin menaxhues për rezultatet e arritura. Rritja të cilën e kemi aplikuar në rrumbullakësim vjetor ka koston e 947 mijë eurove”, ka njoftuar Kelmendi. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Çfarë po ndryshon për pensionistët në Gjermani?

Çfarë po ndryshon për pensionistët në Gjermani?

Botë
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Fondi i Efikasitetit të Energjisë në Kosovë (FKEE) shpall thirrje për firma konsulete të energjisë në Kosovë

Fondi i Efikasitetit të Energjisë në Kosovë (FKEE) shpall thirrje për firma konsulete të energjisë në Kosovë

Ekonomi
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Kalo në kategori