LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Pagave

151 Artikuj

Maqedoni, pagat e mësimdhënësve nga shtatori rriten për 15 përqind

Maqedoni, pagat e mësimdhënësve nga shtatori rriten për 15 përqind

Maqedonia e Veriut
Pagat me Gjermani u rriten me ritme rekord gjatë tremujorit të dytë të 2023-së

Pagat me Gjermani u rriten me ritme rekord gjatë tremujorit të dytë të 2023-së

Botë
Shefat ekzekutivë të kompanive në Britani të Madhe paguhen 118 herë më shumë se një punëtor

Shefat ekzekutivë të kompanive në Britani të Madhe paguhen 118 herë më shumë se një punëtor

Botë
Pagat në Britani të Madhe rriten me ritme rekord, niveli më i lartë brenda dy dekadave

Pagat në Britani të Madhe rriten me ritme rekord, niveli më i lartë brenda dy dekadave

Botë
Presidenti Begaj firmos dekretet e paketës së rritjes së pagave

Presidenti Begaj firmos dekretet e paketës së rritjes së pagave

Shqipëri
Deputetët në Shqipëri kërkojnë rritje të pagave

Deputetët në Shqipëri kërkojnë rritje të pagave

Shqipëri
Haradinaj kërkon rritje të pagave në sektorin publik: Pas liberalizimit të vizave, do të humbim shumë profesionistë

Haradinaj kërkon rritje të pagave në sektorin publik: Pas liberalizimit të vizave, do të humbim shumë profesionistë

Të Tjera
Rama: Rritja e pagave, shtysë për t’i mbijetuar luftës për krahun e punës

Rama: Rritja e pagave, shtysë për t’i mbijetuar luftës për krahun e punës

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Shqipëri
Mjekët në Britani të Madhe planifikojnë të hyjnë në grevë, kërkojnë rritjen e pagave për të kompensuar inflacionin

Mjekët në Britani të Madhe planifikojnë të hyjnë në grevë, kërkojnë rritjen e pagave për të kompensuar inflacionin

Botë
Qeveria shqiptare përgatit reformën për pagat, Rama: Paga mesatare rritet në 900 euro brenda një viti

Qeveria shqiptare përgatit reformën për pagat, Rama: Paga mesatare rritet në 900 euro brenda një viti

Shqipëri
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë 8 orëshe

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë 8 orëshe

Financa
Rritja e pagave në Maqedoninë e Veriut, reagime në opinion

Rritja e pagave në Maqedoninë e Veriut, reagime në opinion

Maqedonia e Veriut
Ekzekutohen mjetet në mbështetje të punëdhënësve, përmbyllet Pakoja për Përballje me Inflacionin – rreth 700 mijë përfitues

Ekzekutohen mjetet në mbështetje të punëdhënësve, përmbyllet Pakoja për Përballje me Inflacionin – rreth 700 mijë përfitues

Financa
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë

Financa
Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Financa
Punëtorët e KEK-ut protestojnë të enjten, kërkojnë rritje të pagave dhe respektim të kushteve sipas Ligjit të Punës

Punëtorët e KEK-ut protestojnë të enjten, kërkojnë rritje të pagave dhe respektim të kushteve sipas Ligjit të Punës

Financa
Nissan dhe punëtorët meksikanë bien dakord për një rritje rroge prej 9 për qind

Nissan dhe punëtorët meksikanë bien dakord për një rritje rroge prej 9 për qind

Auto Lajme
LDK publikon shifrat: Qeveria sërish mashtroi për pagat

LDK publikon shifrat: Qeveria sërish mashtroi për pagat

Financa
Rritet me 7 për qind paga e ushtarakëve në Shqipëri

Rritet me 7 për qind paga e ushtarakëve në Shqipëri

Shqipëri
Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Financa
Rritja e pagave në sektorin publik e privat vlerësohet nevojë urgjente

Rritja e pagave në sektorin publik e privat vlerësohet nevojë urgjente

Financa
Afaristi Ramiz Kelmendi njofton se ua ka rritur pagat të gjithë punëtorëve në kompaninë e tij

Afaristi Ramiz Kelmendi njofton se ua ka rritur pagat të gjithë punëtorëve në kompaninë e tij

Financa
BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

Biznes