“Scooby-Doo” është një film i animuar për fëmijët që ka fituar zemrat edhe të të rriturve.

Në maj të vitit 2020, një edicion i ri i filmit vjen në vëmendjen tonë, ku në rolet kryesore do të shfaqen Zac Efron dhe Amanda Seyfried.

Emri i filmit do të jetë “Scoob” dhe mbledhja e kastës së aktorëve është duke mbledhur nga producentët.

Sipas burimeve, Zac dhe Amanda janë ndër të fundit që do të pranohen në ekip dhe regjisori i filmit do të jetë Tony Cervone, raporton LadBible.

Bota u njoftua me një ekip të animacioneve të filmit të animuar në vitin 1969, dhe që atëherë, ne i kemi parë ata si në film, ashtu edhe në botime të animuara.

Në botimin e filmit e vitit 2002 dhe vetëm dy vjet më vonë iu dha leje për një vazhdim gjersa tifozët e filmit, më në fund do të shohin pjesën e tretë të kësaj ekskluzivitetit. /Telegrafi/