Yolanda Hadid është rikthyer në Instagram të dielën pas nëntë muajsh.

Nëna e modeleve, Gigi dhe Bella Hadid, u tha fansave se mori pak pushim për të ‘rivlerësuar’ jetën pas vdekjes së nënës së saj, Ans van den Herik.

“Pas humbjes së nënës sime, unë vërtet luftova me depresionin i kthyer në sëmundjen lyme…stresi emocional dhe pikëllimi ndikuan fuqimisht në sistemin tim imunitar”, ka shkruar Yolanda, 58 vjeçe.

View this post on Instagram

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

“As varësia ime nga telefoni nuk më ndihmoi, filloi të merrte kaq shumë kohë nga të qenit i pranishëm në jetën time… Kuptova që ngadalë po fillojmë të humbasim artin e komunikimit dhe që ai të krijojë një vetmi të thellë brenda nesh”, vazhdoi ajo.

Reklama

Yolanda i përshkroi nëntë muajt e fundit si një ‘rivendosje të mrekullueshme’ dhe një kohë për të ‘thyer zakonin e marrjes së telefonit [saj] 50 herë në ditë’.

Reklama

“Të mësoj të përqendrohem te vetja, udhëtimi im shëndetësor dhe të jem e pranishme në këtë moment të jetës sime”., shpjegoi ajo.

Të gjitha lajmet nga Yolanda Hadid Të gjitha lajmet nga Yolanda Hadid

“Koha është ngadalësuar dhe ndihet shumë më e qetë, më shumë kohë për t’u ulur dhe për të lexuar një libër, kohë për t’u rilidhur me njerëzit, për të qenë krijues dhe më e rëndësishmja kohë me familjen time. Jam e emocionuar që jam kthyer dhe shoh se çfarë keni bërë të gjithë”.

Reklama

View this post on Instagram

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Ish-ylli i “Real Houseëives of Beverly Hills” u diagnostikua me sëmundje të rëndë, kronike neurologjike Lyme pasi një mjek belg zbuloi një infeksion aktiv në trurin e saj në vitin 2012.

Ajo më vonë iu nënshtrua një procedure TVAM (Modulimi Autonom Transvaskular) në vitin 2016. Trajtimi synon të lehtësojë pacientët nga simptomat e Lyme.

Reklama

View this post on Instagram

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Përveç Gigi, 27-vjeçe, dhe Bella, 25-vjeçe, Yolanda ndan edhe djalin 23-vjeçar Anëar Hadid me ish-bashkëshortin, Mohamed Hadid. /Telegrafi/

View this post on Instagram

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)