Kosova U-22 në volejboll në konkurrencën e fermave i ka mësuar kundërshtarët në kualifikueset e Kampionatit Evropian për këtë grupmoshë.

Ngjarja e madhe e volejbollit do të zhvillohet në Republikën Çeke mes datave 20-23 korrik të këtij viti.

Kosova do të jetë pjesë e Grupit C, së bashku me Republikën Çeke, Turqinë dhe Austrinë.

Dardanet nuk do ta kenë aspak të lehtë ndaj këtyre përfaqësueseve të ranguara lart dhe me eksperiencë të madhe në garat evropiane.

Mirëpo, siç thuhet në njoftimin e FVK, vashat janë të vendosura të japin më të mirën për plasman sa më pozitiv në këto kualifikuese.

Reklama