LAJMI I FUNDIT:

Veç një Patos ta mundëson me u bo me Porsche

Veç një Patos ta mundëson me u bo me Porsche

Erdh ‘Radha Jote’ – a je gati?Patos vjen me një lajm të madh për dashamirësit e çipsave: tani çdo paketim PATOS mund të jetë shans për një makinë të re Porsche! Përveç kësaj, PATOS sjell shumë dhurata të tjera – mbi 1 mijë shpërblime të ndryshme janë në lojë.  

Hapeni paketim PATOS të madh, gjeni kuponin, skanoni QR kodin me telefon dhe përmes aplikacionit mund të fitoni direkt

Edhe nëse nuk fiton menjëherë, ke shans deri në fund – një Porsche 718 Boxster do të jepet si çmimi i madh. 

Ndërsa, çdo herë që hap një paketim Patos të vogël, brenda do të gjesh një kupon. Këto kupona i ngjet në një album me fotografi të makinave Porsche që ta jep Patos. Mbush një faqe me fotot dhe ke një shans të fitosh atë që thotë kuponi. 

Pas çdo kuponi ka dhe një QR kod, të cilin e skanon me telefon dhe aplikacioni Patos mund të të japë një fitore të menjëhershme.   

Nëse je një nga fituesit, na telefononi ose na shkruani një email dhe ne do t’ju ndihmojmë. 

Mos prit, kjo lojë mbaron më 10 shkurt 2024. Hap një Patos dhe ndoshta do të jesh ti ai që do të shpallet fitues i Porsche-s më 16 shkurt 2024.