Usher i ka punët shumë keq sa i përket jetës private.

Këngëtari i muzikës RnB thuhet se është dashur ta paguajë 1 milion dollarë ish-bashkëshorten Tameka Foster.

E gjithë kjo pasi këngëtari amerikan po akuzohet se e ka infektuar me herpes.

Ajo e ka paditur USherin dhe kjo akuzë e rëndë mund të dëmtojë shumë imazhin.

“Ky është makthi më i keq i çdo personi të famshëm”, thanë burimet pranë Usherit për Radar Online. /Telegrafi/

A ndikon herpesi në jetën seksuale? A ndikon herpesi në jetën seksuale?