Në janar të vitit 2020, Cameron Diaz, 47-vjeçare, befasoi botën me njoftimin e saj – se tani ajo u bë nënë e një vajze të quajtur, Raddix.

Reklama

Vjet për vjet, të famshmit tanë të preferuar vazhdojnë të dëshmojnë se nuk është kurrë vonë për t’u bërë nënë.

Këtu në Bright Side ju paraqesim nënat e famshme që kishin fëmijë pas moshës 40-vjeçe dhe shijuan mëmësinë e tyre në maksimum.

Cameron Diaz u bë nënë në moshën 47-vjeçare

Alyssa Milano u bë nënë në moshën 38 dhe 41-vjeçare

Janet Jackson u bë nënë në moshën 50-vjeçare

Gwen Stefani u bë nënë në moshën 36, 38, dhe 44-vjeçe

Mariah Carey u bë nënë në moshën 42-vjeçe

Halle Berry u bë nënë në moshën 41 dhe 47-vjeçe

Kelly Preston bëri fëmijët në moshën 29, 37 dhe 48-vjeçe

Rachel Zoe kishte fëmijët në moshën 39 dhe 42-vjeçe

Uma Thurman pati fëmijët në moshën, 27, 31 dhe 42

Julianne Moore u bë nënë në moshën 36 dhe 41-vjeçe

Kenya Moore u bë nënë në moshën 47-vjeçare

Geena Davis kishte fëmijët në moshën 46 dhe 48-vjeçe

Marcia Cross kishte fëmijët në moshën 45-vjeçe

Geri Halliwell kishte fëmijët në moshën 33 dhe 44-vjeçe

Brooke Shields pati fëmijët në moshën 38 dhe 41-vjeçe

Rachel Weisz u bë nënë në moshën 35 dhe 48-vjeçe

Molly Ringwald kishte fëmijët në moshën 35 dhe 41-vjeçe

Natalie Imbruglia u bë nënë në moshën 44-vjeçare

/Telegrafi/