Derisa shumë yje ndërkombëtare nuk kursehen duke shpërndarë çdo gjë nga privatësia e tyre, të tjerë mundohen të mbajnë sekrete shumta.

Pete Wicks është njëri prej tyre i cili vite më pas zbuloi lidhjen me Chloe Sims, të cilët kishin qenë në lidhje për dy vite, shkruan The Sun.

(Foto: The Sun)

Kohë të njëjtë sikurse këta të fundit kaluan edhe Calum Best dhe Lindsay Lohan.

(Foto: The Sun)

Ata u ndanë për shkak se dëshironin të shijonin më shumë kohën si beqarë, ndërsa festat dhe daljet e shumta ishin primare për ta.

Muzikanti i njohur Moby është tjetri që ka përmendur  se ka qenë në lidhje me Natalie Portman, derisa ai ishte 33 vjeç ndërsa ajo 20 vjeç.

Reklama

(Foto: The Sun)

Reklama

Çifti që përjetuan romancën, që jo shumë besuan për ta, janë Justin Timberlake dhe artistja e njohur Fergie.

(Foto: The Sun)

Romancën ata e kishin filluar në vitin 1996, derisa Fergie kishte thënë se lidhja e tyre asnjëherë nuk ishte serioze.

Madonna dhe Michael Jackson janë dyshja tjetër që ishin së bashku në vitin 1991, ndërsa folën publikisht në The Oscars.

(Foto: The Sun)

Arsyeja kryesore e ndarjes së tyre ishte Madonna, pasi kjo e fundit nuk mund të ambientohej me stilin e yllit pop.

Në mesin e këtyre është edhe Robbie Williams dhe  të cilët për herë të parë u panë në vitin 2003.

Reklama

(Foto: The Sun)

Nuk kaloi shumë kohë, dyshja u ndanë pasi Williamsit iu desh të siguronte lidhjen me Ayda Field.

Reklama

Sharon Osbourne ishte vetëm 25-vjeçare kur filloi lidhjen e saj me komedianin e njohu Jay Leno.

Dy vite ishte periudhe që ata kaluan nën shoqërinë e njëri-tjetrit, ndërsa Sharon nuk e kishte konsideruar si të mjaftueshme lidhjen.