Të jesh i famshëm, do të thotë që të kesh edhe paraqitje.

Reklama

Kjo është dhe arsyeja pse shumica e personazheve VIP synojnë që të duken gjithnjë të bukur para kamerës.

Të gjithë mendojnë se femrat që shohin në ekran janë më të bukurat, por në fakt edhe ato mbulohen nga dhjetëra defekte.

Varësisht nga grimi, disa zbukurohen, e disa kanë nevojë vetëm për pak rimel që të shkëlqejnë.

Lista më poshtë ju prezanton me 23 femrat më të bukura të botës, dhe dukjen e tyre pa grim. /Telegrafi/