LAJMI I FUNDIT:

Universitet

16 Artikuj

Mirakovski: Ndërkombëtarizimi i universiteteve është e ardhmja e arsimit

Mirakovski: Ndërkombëtarizimi i universiteteve është e ardhmja e arsimit

Maqedonia e Veriut
Sulmi në Heidelberg të Gjermanisë, studenti shtie me pushkë brenda sallës së Universitetit – humb jetën një person

Sulmi në Heidelberg të Gjermanisë, studenti shtie me pushkë brenda sallës së Universitetit – humb jetën një person

Evropa
Pas zbulimit të varrezës masive të fëmijëve indigjenë në ambientet e universitetit në Kanada, shembet statuja e themeluesit të universitetit

Pas zbulimit të varrezës masive të fëmijëve indigjenë në ambientet e universitetit në Kanada, shembet statuja e themeluesit të universitetit

Amerika
Studentët britanikë filmohen duke kërcyer nga dritaret e Universitetit, policia u fut brenda për ta ndërprerë ahengun në kohë të pandemisë

Studentët britanikë filmohen duke kërcyer nga dritaret e Universitetit, policia u fut brenda për ta ndërprerë ahengun në kohë të pandemisë

Evropa
Alarm për bombë pranë kolegjit në Britani

Alarm për bombë pranë kolegjit në Britani

Nga Bota
Adoleshentja amerikane pranohet në 115 universitete (Foto)

Adoleshentja amerikane pranohet në 115 universitete (Foto)

Nga Bota
Studentët u larguan me nxitim, prej ujit që dilte nga tubi i shpërthyer në tavan (Video)

Studentët u larguan me nxitim, prej ujit që dilte nga tubi i shpërthyer në tavan (Video)

Dështime
Filmohet duke përqafuar mashkullin që i propozoi martesë, përjashtohet studentja nga universiteti më i vjetër i Egjiptit (Video)

Filmohet duke përqafuar mashkullin që i propozoi martesë, përjashtohet studentja nga universiteti më i vjetër i Egjiptit (Video)

Nga Bota
“Sa ja ke pa hajrin shkollës?” – bëhu pjesë e sondazhit të ri nga Pyper

“Sa ja ke pa hajrin shkollës?” – bëhu pjesë e sondazhit të ri nga Pyper

Pyper
Zbulohet prejardhja e skeletit ‘jashtëtokësor’ me kokë në formë koni (Foto)

Zbulohet prejardhja e skeletit ‘jashtëtokësor’ me kokë në formë koni (Foto)

Interesante
Studimi tregon se delet janë shumë të afta në njohjen e fytyrave të njerëzve (Video)

Studimi tregon se delet janë shumë të afta në njohjen e fytyrave të njerëzve (Video)

Interesante
Laseri më i fuqishëm rritë kapacitetin për tri herë, ndryshon gjithçka në mjekësi dhe astrofizikë (Foto)

Laseri më i fuqishëm rritë kapacitetin për tri herë, ndryshon gjithçka në mjekësi dhe astrofizikë (Foto)

Interesante
Shembet muri i amfiteatrit ku studentët po ndiqnin ligjëratën, reagimi i profesorit habiti të gjithë (Video)

Shembet muri i amfiteatrit ku studentët po ndiqnin ligjëratën, reagimi i profesorit habiti të gjithë (Video)

Nga Bota
Universiteti punëson 14-vjeçarin për t’i ushtruar studentët e matematikës (Foto)

Universiteti punëson 14-vjeçarin për t’i ushtruar studentët e matematikës (Foto)

Interesante
Gjatë ceremonisë së diplomimit, studenteve u ndalohet të vishen si Kim Kardashiani (Foto)

Gjatë ceremonisë së diplomimit, studenteve u ndalohet të vishen si Kim Kardashiani (Foto)

Dështime
Adresohen ngacmimet seksuale në universitete

Adresohen ngacmimet seksuale në universitete

Arsim