LAJMI I FUNDIT:

“Sa ja ke pa hajrin shkollës?” – bëhu pjesë e sondazhit të ri nga Pyper

“Sa ja ke pa hajrin shkollës?” – bëhu pjesë e sondazhit të ri nga Pyper

Projekti EYE (Enhancing Youth Employment) që ka për qëllim të ndihmojë të rinjt në gjetjen e formave të punësimit, lansoi së fundmi kampanjën e re “Kush ja ka pa hajrin shkollës?”. Kampanja erdhi në formë të zhargonit të përditshëm mbi atë se sa na ndihmon shkolla në punësim dhe sukses te të rinjt.

Në kuadër të kësaj kampanje vetëdijësuese vihet në pah vlera e shkollave profesionale, që ndihmon të rinjt që të gjejnë veten edhe në ndonjë prej zejeve.

Pyper, platforma e avancuar për grumbullimin dhe analizën e të dhënave ka hapur sondazhin në vazhdën e kësaj fushate, “Kush ja ka pa hajrin shkollës”.


Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS. 

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android.


Në këtë sondazh është i rëndësishëm opinioni i secilit në pyetje të ndryshme mbi eksperienca nga shkolla dhe jeta e përditshme dhe nëse edukimi universitar ka ndihmuar në punësim.

Ndër pyetjet interesante në këtë sondazh janë edhe “A mendoni se ia keni parë hajrin shkollës së mesme?”, “Sa kohë iu ka nevojitur për të gjetur punë pas përfundimit të studimeve”, apo edhe nëse kanë ndërlidhje profesioni që bëni me njohuritë që i keni fituar në shkollë.

Qëlllimi i sondazhit është  të evidentojë se sa ndihmon edukimi universitar në punësim, në raport me krijimin e ndonjë “zanati” dhe nëse kjo ka ndihmuar në punësim e gjenerim të të ardhurave për jetë stabile.

Në këtë sondazh, mund të jepni vlerësimin tuaj personal nga përvojat personale si për edukimin universitar ashtu edhe atë profesional.

Opinioni juaj ka rëndësi të jashtëzakonshme për këtë kampanjë nga EYE që do të ndihmojë në hartimin e strategjive për punësimin e të rinjve me anë krijimit të “zanati” në shkollat profesionale në mbarë vendin.

Merrni pjesë në sondazh duke shkarkuar aplikacionin Pyper në telefon mobil (iOS dhe Android), ku pasi të regjistroheni për secilin sondazh grumbulloni “rollers” të cilat mund t’i konvertoni në mbushje telefonike.


Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS. 

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android.


Në trend Lajme

Më shumë
Nga Kamenica në SHBA, vajza që po hulumton detektimin e hershëm të kancerit

Nga Kamenica në SHBA, vajza që po hulumton detektimin e hershëm të kancerit

Lajme
Mbeti më shumë se gjysmë ore në ajër me aeroplanin e tij, Pacolli akuzon Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës

Mbeti më shumë se gjysmë ore në ajër me aeroplanin e tij, Pacolli akuzon Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës

Lajme
Si i zbuluan ushtarët britanikë “Dhomat e tmerrit” në Prishtinë

Si i zbuluan ushtarët britanikë “Dhomat e tmerrit” në Prishtinë

Lajme
Rrëfimi i fotoreporterit që xhiroi largimin e forcave serbe nga Prizreni

Rrëfimi i fotoreporterit që xhiroi largimin e forcave serbe nga Prizreni

Lajme
Pacolli: E papranueshme që Edi Rama të vijë për vizitë në Kosovë dhe Kurti të mos ketë kohë për një takim

Pacolli: E papranueshme që Edi Rama të vijë për vizitë në Kosovë dhe Kurti të mos ketë kohë për një takim

Politikë
Nga Ukraina në Kosovë, ish-sekretari i NATO-s flet për rrezikun e ndikimit rus në Ballkan

Nga Ukraina në Kosovë, ish-sekretari i NATO-s flet për rrezikun e ndikimit rus në Ballkan

Lajme
Kalo në kategori