Kampionët mbretërues nga dy garat më spektakolare evropiane UEFA Champions League që është Liverpool FC dhe kampioni i UEFA Europa League që është Chelsea Football Club, do të ndeshen përfinalen e UEFA Super Cup 2019.

Kjo ngjarje do të zhvillohet sonte, me 14 Gusht, në Stamboll, nga ora 21:00. Mirëpo adhuruesit e futbollit të cilët nuk kanë pas mundësi me qenë prezent në stadium, do të mund ta ndjekin ndeshjen live në KSport 1, në platformën Kujtesa, me komentim nga Agon Radoniqi dhe Lab Mehmeti.

Për herë të parë, në një finale të UEFA-s të meshkujve, Gjyqtare kryesore është një femër, francezja Stephanie Frappart.

Gjithashtu, vlen të përmendet se skuadra e Liverpool ka qindra mijëra përkrahës në Kosovë, Liverpool Reds.

Një pjesë e tyre kanë udhëtuar në Stamboll për të shikuar ndeshjen kundër Chelseat që i takon Superkupës së Evropës; e këta Kujtesa është siguruar t’i përkrahë.

Uniforma e tyre është interesante, me një bluzë të kuqe dhe shqiponjë të zezë në gjoks dhe me logo të platformës Kujtesa, e cila vazhdimisht ka qenë dhe mbetet përkrahësi më i madh i sportit dhe ngjarjeve sportive brenda dhe jashtë vendit.

Statistika, analizë dhe shumëçka rreth Superkupës së Evropës: Liverpool - Chelsea Statistika, analizë dhe shumëçka rreth Superkupës së Evropës: Liverpool - Chelsea

Gjatë këtij udhëtimi do të realizohet edhe një dokumentar që do të quhet “Istanbul is Wonderful” , të cilin Kujtesa do t’a publikoj për të gjithë adhuruesit e sportit.

Ndiqni ngjarjen më të madhe sportive në vend, vetëm në KSport 1.

(Artikull i sponsorizuar)