Këtë të enjte mbrëma Cineplexx organizon eventin Premierë me filmin e shumëpritur pas ngjarjes së Avengers: Engame, Spider-Man: Far From Home.

Pas Spider-Man: Home coming PeterParker rikthehet në kapitullin e radhës, Spider-Man: Far From Home me sfida të reja. Për këtë ngjarje, Cineplexx ka përgatitur mbrëmje, ku gjatë eventit do të dhurohen 4 gift cards në vlerë 50 euro për produkte Adidas ngaDardania SPORT.

Reagimet e para të publikut ndaj film kanë qenë shumë të mira, gjithashtu nga faqja e kritikëve të filmave RottenTomatoes, filmi është vlerësuar me 91%.

Sa i përket ngjarjes së filmit, pas Peter Parker (TomHolland) rikthehet në Spider-Man: Far FromHome në kapitullin e ardhshëm nga pjesa e dyte Spider-Man: Homecoming.

Fqinji jonë miqësor vendos të bashkohet me miqtë e tij më të mirë Ned, MJ, dhe pjesën tjetër të shoqërisë në një pushim përreth Evropës. Sidoqoftë, plani i Piterit për të lënë anën e tij të një super heroi prapa për disa javë anulohet shpejt kur ai detyrohet të pranojë të ndihmojë Nick Fury për të zbuluar misterin e disa sulmeve elementare të krijesave, të cilat po krijojnë shkatërrim në të gjithë kontinentin! Film me regji nga Jon Watts dhe në rolë të ri të një super heroi Mysterio, Jake Gyllenhaal.

Eventi fillon nga ora 19:00 dhe biletat e filmit mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:00 në Cineplexx. Për më shumë rreth orareve të eventit mund t’i gjeni në ueb-faqen e Cineplexx.