Batman kundër Supermanit: kur këto dy legjenda zbuluan se nënat e tyre kishin të njëjtin emër të parë: Martha. Kjo koincidencë disi ilegale u konsiderua gjerësisht si tregues për diçka jo bindëse në të gjithë projektin. Problemet janë ende të dukshme.

Reklama

Ky film i ri ka pasur një pasazh të trazuar. Regjisori i tij origjinal, Zack Snyder, duhej të hiqte dorë pas një tragjedie familjare dhe Joss Whedon mori përsipër, duke raportuar se po ndërronte midis 15 dhe 20 për qind të filmit, një segment që mund ose nuk mund ta ketë përfshirë përfundimin. Është një gjendje e pakënaqur e çështjeve që mund të japin llogari për tendencën e filmit për mungesë formash. Ose kjo mund të ketë qenë një funksion i strukturës së ansamblit dhe një trajtim i pasigurt i rolit të ri, më të respektuar dhe kolegjial të Batman brenda “Skuadrës së Drejtësisë”, shkruan The Guardian, transmeton Telegrafi.

Reklama
Reklama

Ne jemi tani disa muaj larg nga fati i tmerrshëm i Supermanit dhe flamujve të mëdhenj që varen nga monumente publike në mbarë botën, përfshirë Tower Bridge në Londër. Njerëzit janë kudo të depresionuar dhe demoralizuar tërësisht. Pastaj bëhet shumë e qartë se një kërcënim i tmerrshëm i ri për Planetin Tokë që po materializohet: një forcë groteske e së keqes dhe shkatërrimin nga Steppenwolf (rol që luhet në kapjen e lëvizjes digjitale nga Ciarán Hinds).

Bruce Wayne (Ben Affleck) i cili në kostum dhe maskë ende quhet emri prototipik primitiv “njeriu i shkopit” dhe ende hyn në rolet e errëta, edhe para njerëzve që tashmë e dinë se kush është ai, Diana dhe Gal Gadot – duhet të mblidhen për një qëllim të përbashkët. Metahumanët duhet të rekrutohen. Ata do të jenë Fleshi (rrufeja e shpejtë), që në film quhet Barry Allen dhe luhet nga aktori Ezra Miller, Cyborg që luhet nga Ray Fisher dhe Aquaman (Arthur Curry).

Reklama
Reklama

Ndërkohë, Lois Lane (Amy Adams) është duke folur për redaksinë e Daily Planet, duke bërë tregime humane të interesit njerëzor dhe Alfred (Jeremy Irons) i Bruce-së duhet të lërë mënjanë dallimet dhe shqetësimet e tyre për të luftuar së bashku kundër pushtuesit të ligë – në nder të Superman.

Ben Affleck është i pafajshëm dhe i sëmurë në rolin e Batman / Bruce, jo bindës në të dy forcat e blinduara të xhensurve dhe në kostumin tre-copësh të plutokratit të pasur. “Çfarë është superfuqia juaj?” Pyet Flashi, dhe Bruce përgjigjet: “Unë jam i pasur”. Ndoshta është pak vonë për këtë film që të transmetohet një shaka e tillë, të guximshme heretike të Batmanit që njerëzit kanë bërë për vite me radhë.

Reklama
Ben Affleck mund të luajë rolin e Batmanit në një film të pavarur, pasi Warner Bros e do jashtë filmit të tij (Foto) Ben Affleck mund të luajë rolin e Batmanit në një film të pavarur, pasi Warner Bros e do jashtë filmit të tij (Foto)
Reklama

Shumë fansa të filmit kanë shprehur edhe dëshirën e rikthimit të George Clooneyt në film.

Premiera e filmit të ri të “Skuadrës së Drejtësisë” do të jepet më datë 17 nëntor, ndërs ka ngjallur shumë interes te fansat e filmit. /Telegrafi/