Njerëzit që shfaqen në ekranin e madh duhet të duken më të mirët gjatë gjithë kohës dhe madje nuk lejohen të plaken.

Disa prej tyre u nënshtrohen ndërhyrjeve estetike, ndërkohë që të tjerët falënderojnë gjenet e tyre, dhe disa njerëz kanë një mënyrë jetese të shëndetshme, por rezultati është gjithmonë i njëjtë: ata nuk plaken si ne, njerëzit e thjeshtë.

Bright Side përdori FaceApp (Google Play, App Store) për të parë se si do të dukeshin njerëzit e famshëm nëse do të ishin njerëz të thjeshtë dhe disa prej tyre me të vërtetë na befasuan.

Sandra Bullock

Elizabeth Hurley

Janice Dickinson

Ornella Muti

Sharon Stone

Madonna

Meg Ryan

Julianne Moore

Michelle Pfeiffer

Monica Bellucci

/Telegrafi/