Pa marrë parasysh se sa shumë talent një person ka apo se sa shumë përpiqet, ndonjëherë suksesi merr kohë për të ardhur. 

Reklama

Për shembull, ka shumë aktorë dhe aktore me famë të që  kanë kushtuar gjithë jetën e tyre teattrit apo kinemasë, por kanë arritur famë vetëm në një fazë të vonë në karrierën e tyre. Kjo është arsyeja pse, në kujtesën tonë ndoshta duket se ata kurrë nuk kanë qenë fëmijë.

Më poshtë, Klan Kosova ka përzgjedhur disa aktorë të shkëlqyer që u bënë me të vërtetë të suksesshëm vonë gjatë karrierës së tyre.

Alan Rickman

Whoopi Goldberg

Tommy Lee Jones

Reklama

Maggie Smith

Patrick Stewart

Melissa McCarthy

Helen Mirren

Judi Dench

Morgan Freeman

morgan