Në shumë raste, koha mbaron vetëm në dritën e syrit. Ndërsa thënia e vjetër shkon: “Koha nuk pret asnjë njeri”.

Dhe kjo është ajo që ndodhi me disa nga këngëtarët më me ndikim të kohës së tyre. Ata u larguan nga kjo botë shumë befas, duke lënë mijëra fansa të pyesin se si do të dukeshin disa nga yjet e tyre të preferuar nëse do të ishin akoma gjallë sot.

Bright Side vendosi të krijojë disa portrete për t’ju treguar se si do të dukeshin 13 këngëtarët, të cilët na lanë vite më parë, sikur të kishin arritur pleqërinë.

1. Selena Quintanilla (1971 — 1995)

2. Bob Marley (1945 — 1981)

3. Karen Carpenter (1950 — 1983)

4. Elvis Presley (1935 — 1977)

5. Dennis Wilson (1944 — 1983)

6. Aaliyah (1979 −2001)

7. Jim Morrison (1943 — 1971)

8. Kurt Cobain (1967 — 1994

9. Amy Winehouse (1983 — 2011)

10. John Lennon (1940 — 1980)

11. Whitney Houston (1963 — 2012)

12. Freddie Mercury (1946 — 1991)

13. Celia Cruz (1925 — 2003)

/Telegrafi/