Ne të gjithë duam të shikojmë filma të vjetër nga e kaluara.

Reklama

Në këto filma, shumë aktorë të famshëm janë vetëm në fillim të karrierës së tyre.

Disa prej tyre kanë pjesë të vogla dhe disa tashmë luajnë heronjtë kryesorë, dhe nganjëherë duken ndryshe nga mënyra me të cilën ne i njohim në ditët e sotme!

Bright Side ka gjetur disa filma që shfaqin aktoret tona të preferuara në rolin e tyre të parë në film dhe ju nuk mund të jeni në gjendje t’i dalloni ato. /Telegrafi/

17. Melanie Griffith në filmin “Night Moves (1975)” dhe gjatë premierës së “The Pirates of Somalia” në vitin 2017

Reklama

16. Helen Mirren në filmin “Herostratus (1967)” dhe gjatë një seti fotografik në vitin 2018

Reklama

15. Nicole Kidman në filmin “BMX Bandits (1983)” dhe në serialin “Big Little Lies”

14. Uma Thurman në filmin “Johnny Be Good (1988)” dhe gjatë një premiere në vitin 2017

13. Michelle Pfeiffer në filmin “The Hollywood Knights (1980)” dhe gjatë shfaqjes së filmit “Tribeca” në vitin 2018

12. Elizabeth Hurley në filmin “Aria (1987)” dhe në serialin “The Royals (2018)”

11. Felicity Jones në filmin “The Treasure Seekers (1996)” dhe “The Theory of Everything (2014)”

10. Winona Ryder në filmin “Lucas (1986)” dhe gjatë festivalit “Screen Actors Guild Awards” në vitin 2018

Reklama

9. Maggie Smith në filmin “Nowhere to Go (1958)” dhe “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2007)”

Reklama

8. Vanessa Paradis në filmin “Noce Blanche (1989)” dhe gjatë Javës së Modës në Paris, 2018

7. Kristen Stewart në filmin “The Flintstones in Viva Rock Vegas (2002)” dhe në “Personal Shopper (2016)”

6. Lena Headey në filmin “Waterland (1992)” dhe në “The Game of Thrones series (2016)”

5. Liv Tyler në filmin “Silent Fall (1994)” dhe te ceremonia e hapjes së Belstaff në Tokyo, në vitin 2017

4. Jane Fonda në filmin “Tall Story (1960)” dhe në Festivalin e Kanës, 2018

Reklama

3. Jamie Lee Curtis në filmin “Columbo (1977)” dhe në serialin “Scream Queens (2015)”

2. Jessica Lange në filmin “King Kong (1976)” dhe në serialin “American Horror Story (2014)”

1. Susan Sarandon në filmin “Joe (1970)” dhe serialin “Ray Donovan (2017)”

Reklama