Këngëtarja e njohur amerikane Mary J. Blige raportohet se ka aplikuar për shkurorëzim nga burri i saj Martin Kendu Isaacs.

Reklama

Krijuesja e hitit “Be Without You” dhe Isaacs, që është edhe menaxher e producent, do të ndahen pas 12 vjetësh martesë.

Arsye të ndryshme raportohet se janë përmendur në aplikimin e këngëtares për shkurorëzim.

Çifti nuk ka asnjë fëmijë.

Dyshja ishte martuar më 7 dhjetor 2003.