Ashtu si secili nga ne, me kalimin e kohës, aktorët e famshëm të Hollywood-it duhet të përballen me ndryshimet e tyre në pamje.

Reklama

Sidoqoftë, në krye të kësaj, në filmat e tyre mund të dëshmojmë edhe se si janë rritur si aktorë dhe si karriera e tyre ka evoluar për t’u bërë yjet që janë sot.

Bright Side bëri një përmbledhje të të famshmëve në filmat e tyre të parë dhe më të fundit për të treguar se koha nuk ka kaluar më kot pasi shumica e tyre në të vërtetë kanë arritur të punojnë në projekte mjaft interesante.

1. Robert Pattinson

2. Brad Pitt

3. Sofia Vergara

4. Reese Witherspoon

5. Emma Stone

6. Scarlett Johansson

7. Margot Robbie

8. Andrew Garfield

9. Kristen Stewart

10. Morgan Freeman

11. Anne Hathaway

12. Johnny Depp

13. Tom Hanks

14. Keanu Reeves

15. Viola Davis

16. Amy Adams

17. Al Pacino

18. Charlize Theron

19. Robert De Niro

20. Renée Zellweger

/Telegrafi/