0Shares

Të dhënat vinë nga Priori Data, dhe në krye të listës gjendet aplikacioni i mesazheve që është në pronësi të Facebook, WhatsApp me 96 milionë shkarkime.

Në të vërtetë aplikacionet e zhvilluara nga Facebook zënë pjesën më të madhe të shkarkimeve.

Së bashku WhatsApp, Instagram, Messenger, Messenger Lite, Facebook dhe Facebook Lite janë shkarkuar plot 276 milionë herë vetëm gjatë muajit qershor.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)