Mike Tyson ka rrëfyer se e kishte lënë shtatzënë një punonjëse burgu, derisa po e vuante dënimin për përdhunim.

Legjenda e boksit ishte burgosur në vitin 1992 pasi ishte shpallur fajtor për përdhunim në Indiana. Mirëpo, ishte lëshuar në vitin 1995 duke vuajtur më pak se tre vjet dënim.

Tash, ish-kampioni i padiskutueshëm në kategorinë e peshave të rënda, i cili do të kthehet në ring në muajin nëntor, ka folur për jetën e tij prapa grilave.

(Foto: Instagram/miketyson)

“Mendoj se ishte gjëja më e keqe që mund t’i ndodhë një qenie njerëzore”, ka deklaruar 54-vjeçari në një episod të ‘Hotboxin’ With Mike Tyson’ me prezantuesin Jim Gray, duke shtuar se ndihej i sigurt brenda burgut.

Ana e errët e Mike Tyson: Nga orgjitë me nënat e atyre që u jepte para, deri te fantazia e shfrenuar për t’ia shpërthyer dikujt trurin Ana e errët e Mike Tyson: Nga orgjitë me nënat e atyre që u jepte para, deri te fantazia e shfrenuar për t’ia shpërthyer dikujt trurin
Reklama

Më pas, ai ka shpjeguar për marrëdhënien seksuale që kishte pasur në burg me një femër që punonte aty.

Reklama

(Foto: Instagram/miketyson)

“Kisha një të dashur dhe e lash shtatzënë një femër në burg. Po bëja një jetë në burg. Ashtu ishte e shkruar. Unë isha Mike Tysoni dhe të gjithë më jepnin çfarë dëshiroja”.

“Të gjithë më flisnin sikur të isha një njeri i fortë apo një person i pëlqyer. Në fakt, unë isha thjesht një derr”, ka shtuar Tyson. /Telegrafi/